Kik

Ooit iemand tegen gekomen die je overspoelt met een intens kleurrijke persoonlijkheid, dat je het niet bij één kleurenpalet kan laten? Ik wel en het is werkelijk magisch!

Mijn eigen kleurenpalet is vrij summier en gaat vaak niet verder dan alleen zwart en koraalrood. Bij het ontwerpen van Jesse’s logo voor zijn fotografie avontuur, wilde ik zijn speelse en creatieve persoonlijk goed naar voren brengen. Eerlijk is eerlijk, het duurde weken voordat ik realiseerde dat een enkele kleurenpalet niet voldoende zou zijn. Het concept is een roulerend proces, waarin hij diverse kleurstijlen kan kiezen die aansluit bij de kiekjes die hij schiet.

De huisstijl zal worden uitgebreid met een website en stationary.
•••

instagram @kikvisuals

Lana Creates weet heel goed gevoel over te brengen naar iets visueels. Toen ik bij haar kwam voor een logo werd dit meteen duidelijk. Ze weet feilloos mijn kleurrijke persoonlijkheid te vertalen naar een logo. Ze heeft een toegankelijke persoonlijkheid en is zeer aangenaam in de omgang. Dit gecombineerd met haar creatieve expertise maakt de samenwerking zeer plezierig en ben ik uitermate tevreden met het resultaat.
#pathat #kwekwek

Jesse Kik

Lana Creates, 10 jaar bureau ervaring.

Ik ontwerp, bedenk, inspireer en beweeg voor jouw onderneming. Je kunt bij mij terecht voor diverse communicatie uitingen, zoals een logo, huisstijl, magazine, advertisement/mailing campagne, marketingplan, out-of-the-box ontwerp, reclame opfrisser/restyle, brainstormsessie, ontwerp voor belettering.  

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Of wil je even kennismaken onder het genot van een goede bak koffie?
Neem dan gerust contact met mij op!

© 2021 Lana Creates